FF Winkelen
Image default
Kleding

De evolutie van Mastrum Clothing

In de modewereld is Mastrum kleding een new kid on the block. Maar laat dat je niet voor de gek houden – dit onafhankelijke kledingbedrijf maakt snel naam in de mode-industrie. Mastrum Clothing, opgericht in 2016 door creatief directeur Mario Mancini, is een luxe herenkledingmerk dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte en op maat gemaakte kledingstukken. Met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap wordt Mastrum Clothing snel een favoriet onder veeleisende heren die fijne kleding waarderen.

mastrum kleding kopen

De geschiedenis van Mastrum Clothing

Mastrum Clothing werd in 2016 opgericht door Mario Mancini, een inwoner van Napels, Italië. Na enkele jaren in de Italiaanse mode-industrie te hebben gewerkt, besloot Mancini voor zichzelf te beginnen en richtte Mastrum Clothing op. Puttend uit zijn ervaring met het werken met enkele van de grootste namen in de Italiaanse mode, wilde Mancini een merk creëren dat hetzelfde niveau van kwaliteit en vakmanschap zou bieden als de grote luxemerken, maar zonder het fikse prijskaartje.

 

De filosofie achter Mastrum Clothing is eenvoudig – hoogwaardige kleding leveren waardoor mannen er op hun best uitzien en zich goed voelen. Elk kledingstuk is ontworpen met de moderne man in gedachten, en elk stuk is gemaakt met de grootste aandacht voor detail. Van de keuze van de stoffen tot de constructie van het kledingstuk, geen detail wordt over het hoofd gezien in het streven naar perfectie.

 

De toekomst van Mastrum Kleding

In slechts een paar jaar tijd heeft Mastrum Clothing zich gevestigd als een toonaangevende speler in de wereld van onafhankelijke herenkledingmerken. Dankzij de focus op kwaliteit en vakmanschap heeft Mastrum Clothing legioenen fans over de hele wereld voor zich gewonnen. En met elk jaar dat verstrijkt, blijven Mario Mancini en zijn team grenzen verleggen en het merk naar nieuwe gebieden van herenkledingontwerp brengen

 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige kleding die stijlvol en goed gemaakt is, dan moet je eens kijken bij Mastrum Clothing. Dit onafhankelijke kledingbedrijf biedt dezelfde kwaliteit als grote luxemerken, maar zonder het hoge prijskaartje. Dus of je nu op zoek bent naar je volgende pak of gewoon wat nieuwe vrijetijdskleding, probeer Mastrum Kleding eens – je zult niet teleurgesteld zijn!

 

https://www.benborst.nl/