FF Winkelen
Image default
Kleding

Hoe draag je dames hakken?

Hakken voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit en ze laten je er elegant en formeel uitzien. Niet alle hakken zijn echter gelijk gemaakt. Er is een soort waardoor je benen langer lijken en een andere waardoor je er helemaal niet goed uitziet. Het beste startpunt bij het stylen van hakken is om het juiste paar hakken voor jou te kiezen, zoals die van Peter Kaiser. Je kunt elke kleur kiezen die je wilt, maar het is beter om iets te kiezen dat neutraal is en goed bij bijna alles past.

Draag met skinny jeans

Zorg ervoor dat je de juiste jeans kiest. Niet elke spijkerbroek kan met hakken worden gedragen. Je wilt er dus zeker van zijn dat je een paar kiest dat er flatterend en comfortabel uitziet. Draag bijvoorbeeld geen wijde of versleten jeans als je top getailleerd is. De twee stukken zullen elkaar niet goed aanvullen. Kies in plaats daarvan een donkerblauwe skinny jeans met een hogere taille en draag neutraal gekleurde hakken.

Draag met een kokerrok

Een kokerrok wordt meestal gedragen door kortere vrouwen, maar dat betekent niet dat je kort hoeft te zijn om er een uit te trekken. Als je op zoek bent naar een manier om je benen langer te laten lijken, is het dragen van een hoge hak met een kokerrok de juiste keuze. Je kunt ook een lage hak of sleehak dragen bij je kokerrok. Het draait allemaal om persoonlijke voorkeur. Als je houdt van de impact van hakken in je outfit, maar het te veel moeite kost om ze in elke look te krijgen, probeer ze dan te combineren met meer casual stukken zoals jeans en t-shirts. Het geeft die edgy vibe af zonder dat je je overdressed voelt.

Draag hakken met een cigarette broek

Cigarette broeken zijn al heel lang favoriet in de modewereld en met een goede reden. Ze zijn afslankend, stijlvol en kunnen in vrijwel elke omgeving worden gedragen. Er is echter één ding dat veel mensen niet weten en dat is dat je ze ook met hakken kunt dragen. De truc is om je sigarettenbroek te combineren met hakken die net zo strak zijn. In combinatie met een mooie top of jurk zorgt deze outfit ervoor dat je er verzorgd uitziet zonder dat het te ver gaat om formeel te zijn.