FF Winkelen
Image default
Overig

Winkelstelling kopen

Houdt u van helder design en esthetiek met blijvende geldigheid? Dan is het Ceres wandsysteem de juiste keuze. Ze presenteert haar producten perfect op een eigentijdse en klassieke manier. Precieze details zoals in hoogte verstelbare rookglazen planken en universeel toepasbare steunlijsten zorgen voor subtiele elegantie. Een hoogwaardig gecoat oppervlak met een fijne structuur straalt een waardevolle sfeer uit Wie herinnert zich niet graag de goede oude tijd van de fabricage. Liefdevolle details in industriële gebouwen, bruggen of treinstations kenmerken dit tijdperk van de industrialisatie. Dit mooie, tijdloze design vind je terug in onze Brooklyn serie meubelen. Met de extra optie oppervlak in “roestlook” worden sommige winkelaccessoires uniek.

Onze unieke winkelstellingen worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Wanneer u uw winkelaccessoires bij ons koopt, kunt u kiezen uit aantrekkelijke assortimenten zoals Addison, Bergen, Glasgow of Brooklyn. De serie Glasglow, met zijn elegante roest-look, biedt een vleugje industriële chic die een moderne retro-look heeft en een onmiskenbare sfeer creëert. De Addison-serie is eenvoudig maar elegant. Het oogt heel klassiek en straalt tijdloos chic uit. Wanneer je dit winkelaccessoire koopt, vallen je producten gegarandeerd op. De industriële look is vooral populair omdat het speelt met conventies en er toch serieus uitziet. De serie Bergen biedt een goed alternatief voor de serie Glasgow. Als u uw winkelaccessoires bij ons koopt, kunnen wij uiteraard ook wijzigingen en aanpassingen aan afzonderlijke onderdelen doorvoeren.

Omdat wij in onze eigen fabriek produceren, kunt u bij de aankoop van uw winkelaccessoires vertrouwen op de kwaliteit made in Germany. Wij bieden u echter een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem bij vragen of wijzigingsverzoeken contact op met experts. Misschien wilt u na een paar jaar uw winkelaccessoires uitbreiden en losse stukken kopen? Koopt u uw winkelaccessoires bij ons, dan is dat ook geen probleem.

Zet nieuwe accenten met dit tijdloos moderne wandsysteem. Een doorlopend gatenpatroon biedt flexibele belading met alle gangbare ladingdragers. Dankzij een modulaire opbouw kunnen bijna alle producten met verschillende schachtafmetingen perfect geënsceneerd worden. Maak het rekkensysteem compleet met sokkels of lades en definieer verdere details. Definieer gedurfde details in je winkel en geef het een vleugje supermodern industrieel design. Een mix van metaal en hout zorgt voor onverwachte contrasten. Als je het wandsysteem combineert met de bijpassende meubels vanuit het midden van de kamer, ontstaat het individuele meubel in de winkel in een nieuw en ongebruikt design.