FF Winkelen
Image default
Advertenties

Hoe vind je het beste luchtbed voor twee personen?

Hoe vind je het beste luchtbed voor twee personen?

In dit artikel halen we een aantal punten aan waarop u moet letten bij het kopen van een luchtbed 2 persoons. Daarom willen wij uw zorgen verlichten door de belangrijkste eigenschappen te belichten waarmee u bij de aankoop rekening moet houden om aan uw voorkeuren te voldoen! Hieronder vindt u de belangrijkste eigenschappen opgesomd:

Pomp

keuzes omvatten handmatige, batterij-aangedreven, en outlet plug-in. De meeste matrassen worden geleverd met een pomp (aangesloten of apart), maar soms moet u er een apart aanschaffen. Als u een uitstapje maakt zonder stopcontact, verdient het de voorkeur een matras te kopen met een manuele pomp of een pomp die op batterijen werkt. Gemakkelijk leeglopen is ook essentieel. Als het te lang duurt om uw bed leeg te laten lopen en u het herhaaldelijk moet op- en afrollen om de lucht te laten ontsnappen, verkort u uw reistijd.

Opblaastijd

De matras moet in slechts een paar minuten kunnen worden opgeblazen en leeglopen. Dit wordt meestal als een specificatie van de fabrikant vermeld. In het geval van manueel opblazen kan het echter enige tijd duren. Daarom is het raadzaam een luchtbed te kopen met een maximaal automatisch opblazen van een paar minuten.

Hoogte

Een hoger luchtbed dat minimaal 18 inch hoog is, is meestal comfortabeler, maar een lager profiel is eenvoudiger op te rollen en mee te nemen. Het komt aan op persoonlijke voorkeur en of u het thuis of onderweg gebruikt. Als u de voorkeur geeft aan hogere matrassen, maar ze buitenshuis wilt gebruiken, kies dan voor een lichtgewicht luchtbed met de door u gewenste afmetingen. Zachte bedden zijn vaak duurder, dus een taps toelopend matras kan de grootte en het gewicht verminderen zonder de bank te breken als je in een prijsklasse zit.

Luchtkamers

De meest ondersteunende luchtmatrassen hebben verticale luchtkamers of spoelen die helpen het gewicht te verdelen. Luchtbalken die van links naar rechts lopen kunnen nog steeds comfortabel aanvoelen; u zult echter merken dat ze wat afhangen nadat u bent gaan liggen. U kunt het verschil zien door het oppervlak te bekijken: Die met de minder ondersteunende luchtbalken zien eruit als rijen.

Stof

Sommige matrassen hebben een voorkant van stof of materiaal dat ervoor zorgt dat uw slaapzak niet wegglijdt en op zijn plaats blijft. Voor onrustige slapers die vaak wakker worden op de grond naast de matras, kan een matras met een oppervlaktestof een goede keuze zijn.

Gewicht en afmetingen

Het gewicht en de ingepakte grootte van je campingmatras kunnen essentiëler zijn voor mensen die reizen met grootte- en gewichtsbeperkingen. Het zou helpen als u bij voorkeur een matras heeft die u klein genoeg kunt inpakken om in uw rugzak te passen tussen uw andere spullen. In de productbeschrijvingen vindt u de afmetingen van het bed, inclusief het gewicht.

Hardheid van het luchtbed

Als we één voordeel moesten kiezen dat een luchtmatras heeft ten opzichte van alle verschillende opties, zou het de aanpasbare mate van hardheid kunnen zijn. Dat is de reden waarom sommige mensen luchtmatrassen kiezen als hun eeuwigdurend bed. Ze kunnen uw ruggengraat in lijn houden (vooral nuttig voor zijslapers) en helpen bij gezondheidsproblemen zoals rugpijn. Een luchtmatras is waarschijnlijk uw oplossing als u rugpijn heeft. De juiste hardheid verwijdert spanningspunten en verzacht pijnlijke spieren langs uw ruggengraat.

Onze aanbeveling:

Het juiste luchtbed is van vitaal belang voor een ongelooflijke nachtrust, ook al is het maar voor enkele dagen. Of u nu gasten ontvangt die overnachten, op een kampeertocht gaat, of in een tijdelijke woonsituatie zit waar u er elke dag een wilt gebruiken, een eersteklas luchtbed dat geen fortuin kost, is ideaal.

Met al deze prachtige aanbevelingen van luchtmatrassen voor twee personen, hopen we dat we uw kampeertrip planning gemakkelijker hebben gemaakt! Met alle verschillende en vereenvoudigde opties die u hebt gekregen, zal kiezen snel en leuk worden. We weten allemaal dat het zoeken naar producten om aan te schaffen niet gemakkelijk is voor budget en kwaliteit, maar de keuzes en adviezen hierboven gegeven zullen u zeker tijd en geld besparen! 

Op zoek naar meer opklapbare bedden? Slaapwijsheid heeft ze getest.