FF Winkelen
Image default
Algemene koopwaar

Een goede krultang kopen

Een goede krultang kopen

Een goede Krultang kopen kan voor sommige nog wel eens een uitdaging zijn. Want ze weten vaak niet precies waar er op gelet moet worden. Hoe dikker de buizen zijn hoe dikker het haar weer mag zijn. Daarnaast heb je ook nog te maken met verschillende standen. Het is vooral belangrijk dat je op de temperaturen let. 180 graden is aan te raden voor mensen met dun haar, waar het voor mensen met dik haar weer 220 graden moet worden. Iedereen wil immers de perfecte krul maken. Sommige mensen willen ook weer geen perfecte krul en zij moeten dan een krultang met een conische buis kopen. Deze loopt schuin af waardoor je weer een speels kapsel krijgt. Met een dikte van 20mm of minder kun je weer de fijnste krullen maken. Echter als je het rauw wil kun je weer voor een krultang met meer dikte kiezen. Kortom er komt heel veel bij kijken.

Waar let je op?

Bij 5top hebben we lang moeten nadenken over de vraag waar je nu precies op moet letten. De dikte is naar ons inzicht dan ook het meest bepalend, gevolgd door de verschillende standen. Met een dikte van 30 mm of meer`kun je het beste de natuurlijke look behouden met krullen daarin verwerkt. De standen zijn nodig voor de verschillende haartypes. Vaak gebruik je het apparaat met meerdere mensen in huis. Als een krultang keramische elementen bevat dan kun je daarmee ook van die echte wafelkrullen maken. Dit is momenteel een van de populairste soort krullen. Dit is ook waarom de meeste merken wel een of meerder keramische krultangen in hun assortiment hebben zitten.

Het precies bepalen van welke krultang het beste bij je past is voor ons helaas niet te doen. Zoals besproken zijn er meerdere factoren waarop je kunt letten. Wij raden je dan ook altijd aan om de beschrijving en reviews goed door te lezen. Door deze research vind jij de perfecte krultang.