FF Winkelen
Image default
Consumentenelektronica

Elektronicawinkel Amersfoort

Morelisse is dé elektronicawinkel van Amersfoort. Wij van Morelisse lopen al sinds jaar en dag voorop in consumentenelektronica. Of dat nu de introductie van Apple was in de jaren ’80, ons Bang & Olufsen dealerschap in 1970 of onze vertegenwoordiging van Loewe vanaf 1994. Wij kiezen voor topmerken televisies, hoofdtelefoons, luidsprekers, luxe geluidssystemen en prachtige woonartikelen die zich onderscheiden door hun kwaliteit, uitstraling, individualiteit, connectiviteit en bedieningsgemak. In deze blog leggen wij graag aan u uit welke producten u bij ons in de winkel kunt vinden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Morelisse Amersfoort is officiële Bang & Olufsen en Loewe dealer 

U vindt bij ons het complete assortiment Bang & Olufsen producten en Loewe producten. Neem als perfect voorbeeld onze prachtige Loewe televisies en luidsprekers of ons ruime assortiment aan Bang & Olufsen producten. Uiteraard kunt u ook voor andere topmerken consumentenelektronica bij Morelisse terecht. Wij nemen alleen de beste merken en producten op in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit leveren die u van ons verwacht.

Bij Morellisse ontvangen wij klanten in een prettige sfeer en kunt u rustig producten bekijken en proberen. U kunt ten alle tijden een afspraak maken bij ons zodat wij de tijd kunnen nemen u goed te helpen en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer details of een afspraak voor private shopping!

Eigen technische dienst bij Morelisse Amersfoort

Heeft u een probleem met uw aankoop? Wij hebben een eigen technische dienst. Daardoor kunnen wij reparaties snel en vakkundig uitvoeren. Onze monteurs worden door onder andere Loewe en Bang & Olufsen opgeleid en bijgeschoold om op de hoogte te zijn en blijven van alle details en ontwikkelingen op het gebied van audio en televisie.

Meer informatie? Neem contact op met Morelisse Amersfoort!

Wilt u meer informatie over ons assortiment of wilt u een afspraak maken voor private shopping? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

https://morelisse.nl/