FF Winkelen
Image default
Speelgoed en spellen

Speelhuisje, schommel of zandbak voor urenlang speelplezier

Een plek om te dromen, te spelen en verjaardagen te vieren: een speelhuisje, eventueel uitgebreid met dubbele schommel en een zandbak of een glijbaan, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt en stelt geen grenzen aan de creatieve vreugde van ouders en kinderen. Een speelhuisje biedt een heel arsenaal aan speelmogelijkheden voor je kind. Zowel voor binnen als voor buiten. Een speelhuisje biedt alles wat maar mogelijk is om de kinderen van vandaag de dag naast televisie ook een echte speelwereld te bieden.

Er is geen focus op één productcategorie of één enkel materiaal. Er zijn zowel mooie kinderspeelhuisjes van hout, die reeds in de fabriek voorbehandeld zijn, als die van kunststof met heel wat keus aan extra accessoires.

De focus bij speelhuisjes, schommels, glijbanen en zandbakken ligt altijd op het kind. En het plezier van het spelen!
Je ziet het in bijna al het speelgoed en speeltoestellen. Er ligt grote nadruk op speelplezier en een “complete” speelervaring. Veel merken zijn geraffineerd en tot in het kleinste detail uitgewerkt. De speelwerelden zoals keukens, werkbanken en speelhuizen van kunststof hebben elk een enorm arsenaal aan extra accessoires. Zodat de kinderen er volop mee kunnen spelen. Gewoon één keer kopen en alles wat je nodig hebt voor deze speelwereld is al inbegrepen. Je hoeft niets extra te kopen.

De speeltorens, schommels en speelhuisjes voor in de tuin hebben een heel bijzondere uitstraling. Maar ze zijn ook perfect in elkaar gezet tot in het kleinste detail. Het hout is zeer goed gemaakt.

Speelhuisjes in grappige stijl

Het is duidelijk dat de houten speelhuisjes in grappige stijl de absolute favoriet zijn bij velen. Dat komt omdat deze speelhuisjes gewoon anders zijn dan de meeste die je in de standaard bouwmarkt kunt vinden. Er zijn speelhuisjes te koop die eruit zien zoals in een tekenfilm. Bijna niets is echt recht bij dat specifieke merk. Niet alleen is het raam een beetje scheef, het is ook een trapezoïde in plaats van een rechthoek. Hetzelfde geldt voor de deur. En de muren zijn ook vaak gewoon “scheef”. En toch past alles perfect bij elkaar.

Als je een speelhuisje koopt, zul je merken dat kinderen het heerlijk vinden om deuren en ramen de hele tijd open en dicht te doen. Niet bepaald erg stil. Daarom is het des te belangrijker dat de beweegbare elementen van het huis stabiel zijn. Zelfs na jaren houden de scharnieren en kozijnen het nog. Wil je meer ideeën opdoen voor een leuk speeltoestel in de tuin? Kijk dan eens op https://speeltoestel-koning.nl/.