FF Winkelen
Image default
Voertuigen

Ga je je auto schoonmaken? Vergeet de automatten niet!

Heb je besloten je auto even flink te poetsen zodat die weer glimt? Dan raden we je aan om ook het auto interieur te reinigen zodat je hele auto weer lekker schoon is. Iedere auto heeft autotapijt, dit zijn de matten onder de voeten van de inzittenden die de auto beschermen tegen beschadiging door vuil van buiten. In dit tapijt komt veel troep terecht, dus is het belangrijk deze ook te reinigen. In dit artikel lees je meer over hoe je het tapijt in je auto reinigt zodat hij weer fris ruikt en helemaal spik en span is. Zijn je matten helemaal versleten en heeft schoonmaken geen zin meer? Neem dan een kijkje op MijnAutomatten.nl.

Hoe kun je je automatten reinigen?

Wil je je automatten schoonmaken? Doorloop dan het volgende stappenplan: 

  1. Verwijder de vloermatten uit de auto;

  2. Stofzuig de bodem van de auto grondig, vergeet hierbij niet om de ruimte onder de pedalen en de stoelen mee te nemen;

  3. Reinig de vloermatten. Gebruik een speciale tapijtreiniger om alle vlekken te verwijderen;

  4. Geef de tapijtreiniger voldoende tijd om in te trekken en borstel deze goed in het tapijt;

  5. Neem het autotapijt af met een natte doek zodat zowel het vuil als het schoonmaakmiddel worden verwijderd;

  6. Laat de automatten goed drogen voordat je ze weer in de auto legt.

Als het goed is, zijn je automatten nu weer zo goed als nieuw!

Waar kan ik mijn automatten vervangen?

Is het tapijt in je auto reinigen niet meer voldoende en zijn je automatten echt aan vervanging toe? Kies er dan voor om online nieuw tapijt te bestellen bij een webshop zoals Mijnautomatten.nl. Bij deze webwinkel kun je automatten bestellen voor ieder type auto. Maak je keuze uit verschillende materialen, van luxe velours tot praktisch rubber in een kleur die jij mooi vindt. Je krijgt bijvoorbeeld een gaaf effect door zwarte matten te combineren met een opvallende accentkleur, zoals felgeel. Nadat je al jouw voorkeuren hebt ingevoerd, worden de matten speciaal voor jou op maat gemaakt. Deze worden vervolgens binnen vijf tot acht werkdagen bij je thuis geleverd.

Bestel online je nieuwe automatten

MijnAutomatten.nl maakt het eenvoudig om nieuwe automatten aan te schaffen. Je kunt heel simpel zoeken op het model van jouw auto om het juiste tapijt te kiezen. Weet je het type van je auto niet precies? Voer dan je kenteken in en het type van je auto verschijnt vanzelf. Geniet van een fris interieur en wie weet van een nieuwe accentkleur! Benieuwd geworden? Bekijk de website MijnAutomatten.nl en bestel vandaag nog je nieuwe autotapijt.