FF Winkelen
Image default
Huis en tuin

Populaire handgrepen voor keuken deuren en kasten

Je keuken is het hart van je huis. Hier kook, eet en deel je je maaltijden met je gezin. Het moet dus een plek zijn waar je je thuis voelt en het is gemakkelijk om dat zo te laten voelen door handgrepen messing toe te voegen. Het toevoegen van handgrepen aan kasten en deuren in de keuken is een van de gemakkelijkste manieren om de stijl naar een hoger niveau te tillen zonder veel geld uit te geven. Het beste van het toevoegen van handvatten is dat het voor elk budget kan worden gedaan. In dit artikelen worden een aantal handgrepen besproken waar je uit kunt kiezen voor je keuken deuren en kasen.

Messing handgrepen

Messing handgrepen zijn een geweldige keuze voor elke deurknoppen keuken, of je nu een ouderwetse of moderne esthetiek hebt. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien zijn ze relatief eenvoudig te installeren. Dit is een groot pluspunt als je niet veel ervaring hebt met projecten voor woningverbetering. Als je wat vintage charme aan je keuken wilt toevoegen, zijn messing handgrepen het overwegen waard. Messing handgrepen kunnen zowel op deuren als lades worden gebruikt, dus er zijn tal van manieren waarop je ze in je hele huis kunt gebruiken.

Shaker

De shaker-stijl is een van de meest populaire keuzes. Het is een klassiek ontwerp dat al heel lang bestaat en nooit uit de mode zal raken. Shaker kasten, laden en deuren zijn ook gemakkelijk te maken, dus je kunt geld besparen door ze zelf te bouwen in plaats van ze kant-en-klaar te kopen.

Uittrekbare handgrepen

Uittrekbare handgrepen zijn een geweldige optie voor kasten. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen en kunnen in elke kast met diepe lades worden gebruikt. Als je een uittrekbare handgreep in een van de keukenkasten hebt geïnstalleerd, is het heel eenvoudig om de lade met deze handgreep te openen of te sluiten. Uittrekbare handgrepen zijn ook niet erg duur. De prijs is afhankelijk van het gebruikte materiaal en andere kenmerken.

Roestvrij staal

Roestvrij staal is een populaire keuze voor handgrepen. Het is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in veel verschillende afwerkingen. Voor keukens met een moderne uitstraling is roestvrij staal een uitstekende keuze als materiaal. Roestvrijstalen handgrepen kunnen worden gekocht in geborstelde of gepolijste afwerkingen en in vele stijlen, waaronder knoppen en hendels.