FF Winkelen
Image default
Huis en tuin

Slimme thermostaat, razend populair

Draadloze slimme thermostaten zijn momenteel razend populair, en daar zijn veel redenen voor. Steeds meer huiseigenaren beginnen de genialiteit van deze relatief nieuwe technologie in te zien, die veel meer controle geeft over de verwarming in uw huis. 

 

Draadloze slimme thermostaat is een digitale apparaten die in elke omgeving kunnen worden geïnstalleerd en zorgen voor een continue controle van de temperatuur, waar ze ook geïnstalleerd zijn. Een van de belangrijkste voordelen van draadloze thermostaten is het installatiegemak. Ze zijn ook ongelooflijk nauwkeurig als het gaat om temperatuurbewaking, zodat huiseigenaren elke kamer van het huis op de perfecte temperatuur kunnen houden.

 

Als u meer wilt weten over draadloze boilerthermostaten, of als u wilt weten hoe u uw eigen draadloze en goede thermostaat kunt installeren en aansluiten, bekijk dan onze stap-voor-stap handleiding. U zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is om uw eigen draadloze thermostaat thuis aan te sluiten.

 

De toekomst is aangebroken met slimme verwarming. Dankzij de verbeteringen in de technologie hebben we nu ongelooflijk veel flexibiliteit met onze verwarming thuis. Dankzij slimme verwarmingsproducten, die compatibel zijn met thuisassistenten zoals Google Nest, Honeywell, Tado en Alexa, of gewoon op zichzelf kunnen worden gebruikt, kunnen we snel en eenvoudig verwarmingsschema’s instellen en nog veel meer. We hebben ook geweldige accessoires om met uw slimme verwarmingsapparaat te werken, zoals standaards, hubs en uitbreidingskits.

 

Nest verwarmingsproducten zijn er sinds 2011 en zijn nu beschikbaar in hun 3e generatie ontwerp. Nest-thermostaten, die volledig compatibel zijn met de Google Hub, leren hoe u uw huis wilt verwarmen en stellen daar een schema voor op. Op die manier zorgen ze ervoor dat je huis alleen wordt verwarmd wanneer jij dat nodig hebt, wat je energie kan besparen. Het gestroomlijnde ontwerp van de Nest-thermostaat ziet er tegelijkertijd klassiek en futuristisch uit en zou prachtig staan aan je muur. Een slimme thermostaat van Tado is verkrijgbaar als wand- en radiatorthermostaat, zodat je nog meer controle hebt over specifieke ruimtes in je huis. Al onze slimme thermostaten zijn te bedienen via apps of via de interface op het apparaat zelf; je kunt sommige van onze slimme thermostaten zelfs gebruiken met een compatibel slim horloge en app.