FF Winkelen
Image default
Huis en tuin

Zoek je een elektrische boiler? Check eerst de website van boilers.nl.

Zoek je een elektrische boiler? Check eerst de website van boilers.nl.

Boilers.nl is namelijk een bedrijf welke gespecialiseerd is in elektrisch aangedreven apparatuur met als hoofdproduct elektrische boilers.
Doordat zij alles zelf importeren is het mogelijk om A-Klasse merken aan te schaffen tegen groothandelsprijzen. Uiteraard komen hier installateurs, maar natuurlijk zijn ook particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties hier van harte welkom. Dus zoek jij nou naar een elektrische boiler, warmtepomp boiler, elektrische cv, elektrische kachel of desnoods een anti- kalk systeemkijk dan op de overzichtelijke website van deze vakmensen en laat je verrassen door de scherpe prijzen en het ruime aanbod.

Producten worden snel geleverd, besteld voor 16:00, is de volgende dag al in huis. Zo hoef je nooit lang zonder een warme douche te zitten.
Online bestellen en dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo kan uiteraard ook. 

Of ga langs de showroom om de producten met eigen ogen te zien. De showroom is geopend op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.


Goed en eerlijk advies dankzij jarenlange ervaring.

Door hun lange ervaring weten ze bij boilers.nl inmiddels goed welk product het beste past bij jouw persoonlijke situatie.
Bovendien is het assortiment zo, dat er voor iedereen een ideale oplossing is.

De populairste merken op de site zijn de A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Door de goede samenwerking met deze fabrieken is de kwaliteit altijd goed te waarborgen en natuurlijk weten ze alles van alle producten, geen vraag blijft onbeantwoord bij boilers.nl. 

 

Goed getrainde boiler experts.

Alle producten in het assortiment worden altijd eerst uitvoerig getest en geselecteerd door de experts bij boilers.nl, de mensen worden doorlopend getraind en bijgeschoold om je zo goed verder te helpen en de beste keuze te kunnen maken. De informatie op de website is heel uitgebreid waardoor je er in de meeste gevallen zelf ook wel uit komt.

Maar mocht dat toch niet het geval zijn en wil je toch liever een persoonlijk advies, kan je 24/7 mailen en op werkdagen zijn ze uiteraard altijd telefonisch te bereiken.

https://boilers.nl/