FF Winkelen
Image default
Kinderen

Leuke, kleine cadeautjes voor kinderfeestjes

Een kinderfeestje is altijd leuk én een hoop werk. Het vergt best wel wat voorbereiding om al die koters gelukkig en tevreden te houden. En op de dag zelf ben je de hele tijd rond aan het rennen om iedereen in de gaten te houden. Toch is het absoluut de moeite waard wanneer alle kinderen een leuke dag hebben gehad! Veel ouders vinden het dan ook leuk om de kinderen een herinnering mee te geven aan een leuke dag. Daarom hieronder een aantal superleuke cadeautips waardoor ieder kind zich deze dag nog lang herinneren!

Leuke speeltjes die ze nog lang kunnen gebruiken

Een snoepzakje is leuk maar die is al op voordat ze thuis zijn, met het aanvullende risico dat de inhoud in de auto alweer retour komt. Maar er zijn zat leuke speeltjes die je mee kunt geven. Een jojo bijvoorbeeld, of als je iets meer geld uit wilt geven, iets van lego of duplo. Daar kunnen ze nog lang mee spelen en het herinnert ze iedere keer weer aan de leuke dag van het kinderfeestje. Ook knutselspullen of klei doen het altijd goed als afscheidscadeautje.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Je kunt ook voor iets kiezen dat echt blijvend is en dat kinderen altijd met zich meedragen. Een gepersonaliseerde sleutelhanger is niet duur maar wel hartstikke leuk om te geven en te krijgen! Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen, waarbij je de opdruk zelf kunt veranderen. Zet hier een leuke boodschap neer en de datum van het feestje. Afhankelijk van de soort sleutelhanger die je kiest is het zelfs mogelijk om de afbeelding aan de voorkant aan te passen. Een foto van de jarige, een leuke groepsfoto, of een foto van het kind dat de sleutelhanger krijgt. Die kun je tijdens het bestelproces eenvoudig uploaden en op de sleutelhanger laten drukken.